Komiteti teknik njofton masat e reja, ja cdo ndodhe nga data 1 qershor

Komiteti Teknik i Ekpertëve ka njoftuar masat e reja të pandemisë në vendin tonë.

Masat do jenë:

-Nga data 1 qershor nuk do mbahen maskat në ambientet e jashtme, por do mbahet ende në ambientet e mbyllura.-Ora policore nga ora 22:00, do të kalojë në orën 23:00, deri në orën 06:00.

-Muzika do të lejohet deri në orën 22:00, diskot do jenë të mbyllura.-Mbledhjet ose aktivitetet nga 15 qershori do bëhen deri me 50 persona.

-Nga 1 korriku ora policore do të shtyhet në orën 24.

-Do të lejohen kampionatet sportive me kapacitete të reduktuara, aktivitetet e teatrove dhe të shfaqjeve artistike.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *