Erlinda Ogreni konkurrentja e ‘përPuthen+40’, e divòrcuar dhe me një vajzë 12-vjeçare.

Ajo është me origjinë nga Lushnja ndërsa aktualisht jeton në Tiranë, ku ka një biznes privat.

Pak kohë më parë, Linda ka prékur në program tematikën aq pròblematike që po hasim ditët e sotme, bëhet fjalë për bullízmin.No description available.Vajza e saj, e cila sot është vetëm 12-vjec, bullizohej në shkollë për shkàk të mbípeshës dhe Linda rréfen se janë detyruar të ndérrojnë shkollë e madje edhe vendbanim vetëm nga ky shkàk.

E ndërsa sot përsëritet tema dhe e bullízuar është vetë Linda. Shkak për këtë bullizëm është gjatësia e saj.

Ajo ndihet e ofénduar sepse “ti thuash dikujt “ke floket keq, apo je veshur keq” është diçka që mund ta rregullosh. No description available.

Madje nuk do merrej si një oféndim por do e vlerësoja kritikën e bërë ndaj meje dhe do e rregulloja tek vetja ime, por ti thuash dikujt “xhuxhe” vetëm se nuk është në gjatësinë e zonjave që kam pranë në studio, kjo është shumë ofénduese, sepse gjatësinë nuk e rregulloj dot vecse me taka”, shprehet tepër e nérvozuar Linda gjatë programit.

Këtë problem përveçse në studio ajo e prék edhe gjatë takimit me Samiu, ku ky i fundit është tepër i gjatë në krahasim me Lindën. Kjo e fundit është e veshur me taka të larta dhe po qëndron mbi një stol përballë Samiut që.

Si me humor mundohet ta kthejë situatën Samiu, që ta bëjë të ndjehet sa më rehat Linda përkrah tij dhe ulen në një stol ku edhe flasin më gjatë teksa shoqërojnë bisedën e tyre të ëmbël me një pije freskuese.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here