Si është jeta në Korenë e Veriut, rrëfimet e 4 të arratisurve ju habisin

0
760

This post has already been read 754 times!

Ka liderin me te famshem per te bere kercenime, por edhe si një nga shtetet diktatoriale me te izoluara nga pjesa tjetër e botës. Shumë gjera kanë filluar të zbulohen për Korene e Veriut.

kore

Së fundmi BBC, ka publikuar një video ku katër të rinj që kanë jetuar në Kore të Veriut dhe janë arratisur, tregojnë se si është jeta atje.

Një prej tyre thotë se ata kanë menduar gjithmonë që amerikanët kanë qenë të rrezikshëm.

Ndërsa i arratisuri tjetër deklaron se në Kore çdo javë bëhej autokritik për të reflektuar tek vetja,dhe për sjelljen e gjithë të tjerëve. Por ai thotë se e ka urryer shumë këtë gjë.

“Jam shumë i lumtur që nuk dot bëj më autokritikën çdo javë tani”, deklaron i gëzuar i arratisuri.

“Ne mendonim se bota kishte vdekur po ashtu dhe liderët e saj”, shprehet e arratisura.

Por ata thonë se kanë gjerë që u mungojnë nga vendi i tyre edhe pse nuk është një jetë shumë emirë. Ata deklarojnë se u mungon ushqimi, miqtë e tyre dhe familja.

Në fund ata shprehen se kanë dëshirë që jeta në Kore të ndyshojë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here