Kurba e koronavirusit në vend mbetet e qëndrueshme pasi 24 orët e fundit janë regjistruar 118 raste të reja. Ndërkohë, 3 persona nuk arritën ta fitonin betejën me virusin. Po në 24 orët e fundit, janë shëruar edhe 719 pacientë, teksa raste aktive mbeten 20.586. Aktualisht, në spitalet COVID në Tiranë dhe ato rajonale, po […]Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here