Kosova në hall nga korona/ Kthehet sërish karantina aty: Po me Shqipërinë c’do bëhet

0
10


Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka ndërmarrë masat e reja anti-COVID. Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka bërë të ditur se nda
limi i qytetarëve do të nda lohet nga ora 22:00 deri në 05:00, përveç të natyrës ur gjente.

Institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar do kalojnë në online nga 12 deri më 18 prill ndërsa ato universitare nga 6 deri më 18 prill.

Shërbimet e gastronomisë obli gohen të pezullojnë aktivitetin e tyre nga data 6 prill deri me datë 18 prill.

“Shërbimet e gastronomisë lejohen të punojnë vetëm me shërbim “merr me vete”, “dërgesë me porosi” dhe “drive-through”.

Ndërsa bartja e maskës duke mbuluar hundën dhe gojën është obligative, në të gjitha rastet përveç:

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here