Kreu i KQZ Ilirjan Celibashi në një deklaratë për mediat dha të dhënat më të fundit të zgjedhjeve.

Ndërkohë që mbeten edhe Tirana dhe Durrësi që ende nuk e kanë mbaruar procesin e numërimit, Celibashi tha se nga votat e numëruara rezulton se kanë votuar më shumë se 1.5 milionë shqiptarë ose 45.72 e popullsisë.

Bazuar në sa më sipër tha ai, kemi:

PSD, 2.24 përqind ose 3 mandate

Balli Kombëtar 0 mandate

BD 0 mandate

LSI 6.85 dhe ka 4 mandate

Thurje 0 mandate

PD-AN 39.40 përqind ose 59 mandate

PS 48.7 ose 74 mandate

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here