Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk është hapur shumë për jetën e tij private.


Megjithatë, dihet se ai ka patur 4 femra në jetën e tij.

Shikojini më poshtë:


E para është artistja Matilda Makoçi, me të cilën Rama ka edhe një djalë.


Më pas ai ka qenë i lidhur me një gjermane e quajtur Eva, por e cila si duket u irr itua shpejtë me Shqiperinë dhe e Ia politikanin.


Shumë shpejtë ai nisi një Iidhje të re me prezantuesen e njohur, Rudina Magjistari, me të cilën bashkëjetoi për pesë vite.


Rama gjeti da shurinë e jetës në tentimin e katërt. Aktualisht ai është i martuar me Linda Bashën.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here