Kryetari i Bashkisë së Vjenës del pastron rrugët vetë: Puna është nder/ Kurse politikanëve tanë u shtohen vilat

0
22

This post has already been read 11 times!

Kryetari i Vjenës, Michael Ludwig, e ka kaluar ditën me punëtorët e kompanisë komunale të pastrimit të rrugëve (MA48) të qytetit.

Ludwig got married in the town hall

Kryetari i Bashkisë së Vjenës e kishte filluar ditën e hënë te kesaj në orën 6 të mëngjesit duke mbledhur mbeturina dhe duke pastruar rrugët e qytetit, të cilin e udhëheq që prej 4 vjetëve.

“Mendoj se është mbresëlënëse ajo çfarë bën MA48. Gjithmonë më ka pëlqyer fakti që ka njerëz të vullnetshëm dhe që punojnë nat e ditë që të bëjnë Vjenën një nga qytetet më të pastra në botë”, tha Michael Ludwig.

Njerëzit ishin të habitur kur shihnin kryetarin duke bartur karrocat e mbeturinave nga oborret e shtëpive apo rrugëve të lagjeve, raporton Krone zeitung.

Vienna's Mayor Michael Ludwig Met German Vice Chancellor and Minister of  Finance Olaf Scholz - Vindobona.org | Vienna International News

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here