Tashmë që janë mbushur 12 vjet nga vdekja e tij, At Zef Pllumi na rikthehet në kujtesë, jo vetëm si martiri i Kishës Katolike, si njeriu që u shpëtoi gjallë burgjeve të komunizmit, por edhe si njeriu i shqetësuar për ardhmërinë e Kishës dhe të njerëzve të vet. At Zef Pllumin e gërryente ideja që populli i tij nuk ngrihej kundër atyre gjërave që i dukeshin të padrejta. Dosja.al ka publikuar këtë…

SourceLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here