Kur u martova, 3 dite skam dale nga dhoma, dashuri e madhe, rrefehet aktorja e portokallise

Ak torja e bukur nje nga ak toret me te mira te Po rtokallise tregon per jeten dhe ish martesen e saj.

Teksa ishte e ftuar sot në ‘E diell’, e pyetur si i ka përjetuar ditët e para në shtëpinë e ish-bashkëshortit ajo tha se i ka përjetuar shumë mirë dhe ka qene shume e lumtur.Kam kaluar shume mire.

“Shumë mirë, nuk dilnim nga dhoma 3-4 ditë. Jetonim në aromën e luleve. Ka qenë dashuri e madhe sepse ishte dashuria ime e parë e madhe në plot kuptimin e fjalës”, tregoi aktorja.Kam qene shume e lumtur.

E pyetur nëse për shtatë vite ka fjetr vetëm ajo tha se, “Jo, kam fjetur me fë mijët sepse hyj tek ato nëna që nuk i heqin fëmijët nga shtrati”.
Une fle gji thmone me femijet e mi. Kam tre femi te mr ekullueshem.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *