‘Ky Lyli im është nam’, Braçe ironizon keq Lulzim Bashën: E shkrin akullin me piper dhe temperaturën e rrit me

0
17

‘Ky Lyli im është nam’, Braçe ironizon keq Lulzim Bashën: E shkrin akullin me piper dhe temperaturën e rrit me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here