La burrin dhe tre fëmijët, hoqi dorë edhe nga besimi në Zot/ Gruaja: Dua të kënaq shumë meshkuj dhe të bëj para

0
25

This post has already been read 23 times!

Nikole Mitchell, ish-pastore ka hequr dorë tashmë nga kisha dhe është bërë str ipti ste me mijëra fansa online.

Nëna e tre fëmijëve Nikole Mitchell, thotë se gjithmonë ka dashur të bëhej kërcimtare, por ishte rritur në një familje kristiane që kishte zbehur ëndrrat e saj të famës.

Nikole poston rregullisht foto gjysmë të z hvesh ura në Instagram për 42,000 ndjekësit e saj si dhe në rrjetin me pagesë OnlyFans.

36-vjeçarja britanike thotë se është rritur në një familje strikte Baptiste ku ishte mësuar të besonte se “dëshirat dhe trupi i saj ishin të lindur mëka tarë dhe të këq inj”.

Pastorja heq dorë nga kisha, bëhet 'striptiste' në Instagram

Videos - Nikole Mitchell

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here