La pa jetë vajzën dhe dhëndrin në ditën e vitit të ri/ Merret vendimi për shqiptarin: Nuk donte të shihte të lumtur bijën ky njeri pa shpirt

0
16

Një ngjarje e rëndë u regjistrua më 31 dhejtor të vitit 2019 në Australi, ku shqiptari Osman Shaptafaj ‘e l iminoi’ vajzën dhe dhëndrin e tij.

Ishte pikërisht mëngjesi i 31 dhjetorit 2019 kur shqiptari Osman Shaptafaj, q ëll oi për v dek je vajzën e tij 25-vjeçare Lindita Musai dhe dhëndrin Veton Musai 29 vjeç, të martuar prej një viti. Vajza e tij Lindita, 25 vjeçe, ndërroi jetë në në vendngjarje, ndërsa dhëndri ndërroi jetë një ditë më pas në spital. Çifti sapo ishte kthyer nga një udhëtim i shkurtër duke festuar përvjetorin e tyre të parë të martesës, ku pas një she rri mes tyre ai i ka që ll uar të dy e më pas edhe veten.

Vajza ishte përpjekur të niste një jetë të re larg babait të saj dhe sipas dëshmive të disa personave, ajo ka patur një edukim të vështirë nga i ati. Fillimisht Shaptafaj nuk u shpall fajtor nga gj ykata pasi rezultoi me problme të shë ndetit mendor dhe i paaftë për të pranuar k ri min. Ndërkohë tani gjykata ka marrë vendimin ta shpallë fator dhe të vuajë dë ni min për kr im in e rëndë.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here