Ambasada Amerikane ka dalë sot me një status ku publikon dhe disa foto të DefenderEurope21.

Në statusin e saj, Ambasada shkruan se kjo është stërvitja më e madhe në Ballkanin Perëndimor.

Postimi i Ambasadës

#ThroëbackThursday Gjatë muajit të fundit, pothuaj 6,000 ushtarë amerikanë janë stërvitur krah për krah me homologët e tyre shqiptarë. Stërvitja ka krijuar mundësi për bashkëpunim në të gjithë Shqipërinë, ku ushtarët kanë jetuar dhe kanë kryer së bashku operacione të ndryshme stërvitore. Stërvitja më e madhe ushtarake në Ballkanin Perëndimor # DefenderEurope 21 do të vazhdojë pergjatë dy javëve te ardhshme. Shikoni disa fotografi të papublikuara nga aktivitetet e këtij muaji.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here