Pas konfliktit fizik të ndodhur pak minuta më parë në KZAZ 30 në Tiranë ku janë përleshur dy komisioner, mësohet se drejt kësaj qendre numërimi është nisur kryekomisioneri i KQZ, Ilirian Celibashi.

Ndërkaq policia ka shoqëruar personat e përfshirë në konflikt dhe po punohet për zbardhjen e ngjarjes.

Raportohet se ndërkohë ka nisur edhe një herë procesi i numërimit.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here