Reagimi i ambasadores Yuri Kim pasi SPAK vë në hetim 33 persona për krime zgjedhore: Shumë mirë për të parë njoftimin e SPAK për hetimet e krimeve elektorale. Unë e kuptoj që prokurorët do të bëjnë të njëjtën gjë. Ata që shkelin ligjin dhe pengojnë të drejtën e qytetarëve për të votuar lirshëm dhe në paqe duhet të ndiqen penalisht. Askush nuk është mbi ligjin.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here