Vetëm pak çaste pasi ka ndodhur pl agosja në Shkodër, Policia ka identifikuar autorin e dy shuar të ngjarjes
BalkanWeb mëson se Mesmir Perkoka dy shohet të jetë autori i pla gosjes së vëllezërve Marina dhe Hoten Doçaj.
Këta të fundit teksa ishin duke udhëtuar me një automjet ‘’Audi’’ gri pa targa, i bënë pritë në një kry qëzim në fshatin Bardhaj. /korrieri

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here