Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se në aeroportin ‘Nënë Tereza’ kanë mbërritur 11.700 doza të Pfizer nga kontrata më kompaninë Pfizer-BionTech dhe një pjesë nga Bashkimi Europian.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Rama specifikon se 7020 doza janë nga kontrata me kompaninë dhe 4680 nga Bashkimi Europian.

Edi Rama:

🧪 11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri – pjesë e kontratës së qeverisë me kompaninë Pfizer 7020 dhe një sasi e parë 4680 nga mbështetja e Bashkimit Europian 🇦🇱🤝🇪🇺

#MëeMiraështëPërpara ⭐️
#ShqipëriaBuzëqesh🌼
#SkaKohëPërPushim🏃🏻‍♂️


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here