Me numerimin e mbi 90 % te kutive te votimit, PS do festoje fitoren sot pasdite.

“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores❤️”, shkruan Rama.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here