LAJM I FUNDIT/ Goditje tjetër për PD-në, Basha merr sot lajmin e hidhur –

KAS rrëzoi sot kërkesën e Partisë Demokratike edhe për shpallje të pavlefshme të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit në qarkun e Fierit.

“Vendosi rrëzimin e kërkesës ankimore të PD-AN për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në ZAZ Fier, si të pambështetur në ligj e prova.

Lënien në fuqi të vendimit të komisionierit shtetëror për miratimin e tabelës përmbledhëse të rezultatit të votimit në ZAZ Fier për subjektet zgjedhore dhe kandidatët.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, u shpreh relatori i çështjes Ilir Rusmali.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *