Sali Berisha: Këto nuk janë të vërteta, për Reformën në Drejtësi kam qenë 100% PRO. NE JEMI Opozitë u kam thënë dhe jemi për të drejtat e njeriut. Për reformën në drejtësi unë jam falenderuar nga 10 herë edhe publikisht. Cilat lëvizje radikale? A mund ta imagjinosh ti Sali Berishën të futet në çadër? Njeriu i shesheve nuk mund të mbyllet në një çadër. Ai që e thotë këtë nuk njeh historinë e vendit. Ishte ide 100% e Bashës! E mbështeta por nuk ishte ide e imja.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here