Ndalohet babai shqiptar ne Itali


Një 56-vjeçar me origjinë shqiptare me banim në Gorgonzola të Italisë është arrestuar pasi dhu.nonte gruan dhe për.dhunonte 2 vajzat e tij.Sipas medias italiane, përdhunimi filloi kur ato ishin 4 dhe 5 vjeç dhe vazhdoi për vite me radhë.Dhuna sek.suale e vajzës së madhe kishte ndodhur mes viteve 1999- 2002, kur ajo ishte 5 vjeç deri në moshën 8 vjeç. Ndërsa për motrën e saj të vogël kishte nisur kur ishte 4 vjeç në vitin 2004 dhe kishte vazhduar deri në vitin 2013.Gjyqtari i çështjes Giusy Barbara urdhëroi masën e sigurimit me b.urg për burrin, siç kërkohej nga prokurori Ilaria Perinu, i cili hetoi çështjen.Pas një she.rri brutal, të shkaktuar për arsye ekonomike, vajza e madhe, e cila tani është 29 vjeç, shkoi për të deno.ncuar babanë e saj në polici.Sipas hetimit, burri, i varur nga alkooli dhe bixhozi, pa një punë të qëndrueshme, kër.cënonte vazhdimisht dy vajzat dhe nënën e tij me vd.ekje dhe i rr.ihte me shkelma dhe grushte.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *