Një tjetër ngjarje e rëndë është shënuar pak më parë në qytetin e Vlorës. Disa të rinj janë konfliktuar me njëri-tjetrin tek Trans-Ballkanikja në Vlorë. Konflikti ka agravuar në përdorimin e sendeve të forta.

Ndërkohë pak orë mëparë një argjendari u vodh nën kërcënimin e armës në Vlorë, dhe më pas u shënuar të shtëna me armë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here