Ka përfunduar numërimi i votave të kandidatëve për 3 bashki të qarkut Shkodër, konkretisht Vau i Dejës, Fushë-Arrëz dhe Pukë.

Zef Hila i PD-së është kandidati më i votuar në Vaun e Dejës. Ludovik Hasani nga radhët e PD-së është më i votuari në Fushë-Arrëz dhe në Pukë.

Vau Dejes

PD: Zef Hila 5168 Bardh Spahia 115

PS Paulin Sterkaj 748 Frrok Gjini 649 Kristjan Shkreli 475

LSI Agron Çela 158

Bashkia Fushe Arrez 16 QV

PD Ludovik Hasani  1288 Helidon Bushati 25 Izmir ulqinaku 24 Greta Bardeli 7 EMILIA KOLIQI 6

Bardh Spahia 5

PS Benet Beci 494 Ilir Beqaj 377 Pal Peraj 110 Paulin Sterkaj 46

LSI Agron Çela 114

Bashkia Pukë 20 Qv

PD Ludovik Hasani 1873 Bardh Spahia 59 Helidon Bushati 39 Izmira Ulqinaku 28 Zef Hila 25

PS Benet Beci 1519 Ilir Beqaj 243 Frrok Gjini 182 Paulin Sterkaj 146

LSI Edmond Ndou 113


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here