Nje ak.sident tjeter shenohet ne aksin Librazhd – Prrenjas, vetem me deme materiale. Makina ka humbur kontrollin dhe ka dale nga rruga dyshohet shkak te jete bere shpejtesia dhe prezenca e lageshtires ne rruge.


Ne kohen kur ka reshje shiu aksi Librazhd – Prrenjas dhe Elbasan – Librazhd ka gjithnje aksidente, makina qe dalin nga rruga ku nje nder pikat problematike eshte ajo e kthesave te Murrashit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here