Katër persona janë vënë në pr anga për vepra të ndryshme pe nale në kryeqytet.
Mësohet se specialistët për He timin e Nar kotikëve kanë arr estuar një 27-vjeçar me inicialet K. K., pasi gjatë kontrollit që i bënë forcat “Shqiponja” në rrugën “Stavri Themeli”, iu gjet një sasi me lëndë të dy shuar ka nabis.
Po ashtu, në pr anga është vënë 34-vjeçari N. H., pasi Gjykata e Shkallës së Parë Tiranë e ka dë nuar me 8 muaj bu rg, për kundërshtim me dh*në të punonjësit të policisë.
Policia ka arr estuar edhe një 39-vjeçar me iniciale K. D., pasi ka ushtruar dh*në psikologjike ndaj nënës dhe vëllait të tij. Kurse, specialistët e Qarkullimit Rrugor arr estuan në fla grancë A. M., 42 vjeç, pasi u kap duke drejtuar mjetin në gjendje të de hur. /korrieri

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here