LAJM I FUNDIT/ Sali Berisha konferencë të jashtëzakonshme pas shpalljes “non grata” –

Sali Berisha: Jam këtu për t’iu informuar për një vendim të pazakontë por të rëndësishme. Për arsye të panjohura për mua Sekretari Amerikan i Shtetit ka publikuar dje në mënyrën më të papritur dhe shpifëse të pavërteta për personalitetin tim. Ju garantoj se që kur kam prekur rrogën e parë në borderotë e shtetit dhe deri ditën e djeshme nuk ka njeri në botë që thotë se unë jam i përfshirë në një aferë korruptive. Kam kontaktuar avokatin tim në një vend neutral si  Franca që të ngrejë një padi për shpifje për sekretarin Blinken.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *