Kryetari i Partisë Socialiste në Manëz është përplasur mbrëmjen e sotme me nënkryetarin e Partisë Demokratike në Manëz, Gaz Luku.

Shoqerohet në polici nënkryetari i PD dega durrës, Gaz Luku, bashkëshorti i kandidatës në Durrës, Manjola Luku.

Konflikti ka filluar me ofendime pasi Gaz Luku e ka denoncuar që keni blerë vota pastaj ka agravuar në perleshje fizike

Por policia ka shoqeruar në komisariat vetëm Gaz Lukun dhe jo kreun e PS të Manzës.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here