LAJM I FUNDIT/ Soreca në rrezik? Edi Rama merr vendimin e papritur për sigurinë e tij –Siguri maksimale. Këshilli i Ministrave me propozim të ministrit të Brendshëm Bledi Çuçi ka vendosur në mbledhjen e djeshme që të miratojë vendimin që Garda e Republikës të marrë në mbrojtje ambasadorin e Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca.

Në vendimin e publikuar në fletoren zyrtare theksohet që garda do të ruajë ambasadorin dhe objektet ku do të akomodohet apo ushtrojë veprimtarinë.

 
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *