Një burrë me ar më ka që lluar në drejtim të një makine duke pl agosur një vajzë 10-vjeçare dhe babain e saj të cilët ishin duke hipur në automjet.
Inc identi ka ndodhur në periferi të Padin të Parisit, në rajonin Saint-Denis që është një lagje e banuar kryesisht nga familjarë sipas CNN.
Vajza e vogël është pla gosur rëndë dhe është dërguar menjëherë në spital nga babai i saj i cili pati disa dëm time të vogla.

Autori i ngjarjes është arr atisur menjëherë dhe është në kërkim nga policia ndërkohë qe motivet e kr imit mbeten ende të paditura.
Ky është su lmi i dytë me ar më i ndodhur gjatë kësaj jave ne Paris pas su lmit të djeshëm ku një person mbeti i vr arë dhe një tjetër i pl agosur ndërsa autori i kr imit akoma nuk është bërë i ditur. /korrieri

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here