Mesa duket Partia Demokratike është e pakënaqur me rezultatin e numërimit të fletëve të numërimit.

PD, përmes një kërkese drejtuar KQZ kërkon pamjet filmike të çdo qendre votimi dhe pamjet filmike të kamerave regjistruese të fletëve të votimit në çdo KZAZ. Po ashtu kërkojnë të dhënat e grumbulluar nga pajisjet e identifikimit elektronik për çdo QV/KZAZ.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here