Pronari i servisit të njohur për rregullimin e kamionëve, Rrahman Begu ka vdekur sot.

I ndjeri njihej si mjeshter i makinave të rënda në Mitrovicë. Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë djali i tij Nehati, përmes një postimi në facebook.

Postimi i plotë: Te Allahut jemi dhe vetëm tek ai do të kthehemi , Allahu na bashkoft ne xhenet Bablok!


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here