Lajm që të hidhëron shpirtin/ Eksperti i njohur shqiptar sapo dha frymën e fundit, arsyeja në pikoi në zemër….

Një lajm tejet i trishtë është dhënë pak më parë nga Instituti i Shëndetit Publik, i cili bën me dije se është ndarë nga jeta eksperti i edukimit dhe promocionit shëndetësor Engjëll Mihali.Postimi i plotë:Një  lajm i trishtë për stafin e ISHP-së: Sot është ndarë nga jeta Engjëll Mihali, ekspert i edukimit dhe promocionit shëndetësor.Mihali punoi në ISHP që prej vitit 2002 dhe drejtoi per gati nje dekade Departamentin e Edukimit dhe Promocionit Shëndetësor. Ai u dallua për mendimin kritik dhe frymën e bashkëpunimit me koleget e tjerë dhe do të kujtohet gjithmonë për përkushtimin, korrektesën dhe seriozitetin në punë.Edhe pse do të na mungojë fizikisht, Engjëlli do të jetë mes nesh përmes punëve që ka lënë pas dhe kujtimeve të shumta.

Lamtumirë kolegu ynë i dashur! Të qoftë i lehtë dheu!

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *