Ditën e sotme nisi stërvitja “Defender Europe 21”.  Ceremonia bëri bashkë sot Kryeministrin Rama dhe Presidentin Met.

Pas ceremonisë, ambasadorja amerikane Yuri Kim, kryeministri Edi Rama dhe ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ishin miq në anijen ushtarake amerikane për të bërë një shëtitje nëpër Adriatik.

Kryeministri Edi Rama i dhuroi një portret dhe medaljen e mirënjohjes gjeneralit amerikan TD Wolters.

 

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here