Kryeministri Edi Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në rrjetin social Facebook disa foto nga punimet që po kryhen për rrugën Gusmar-Kuç.

Statusi:

MIRËMËNGJES 😊

dhe këto foto të rrugës Gusmar-Kuç drejt përfundimit, që do jetë një ofertë e re për turistët dhe një perspektivë për të gjithë zonën, ju uroj një fundjavë të mbarë🙏

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here