Landi i West Side Family publikon foton e rrallë, sot ai ndihet njeriu më i mrekulluar sepse… –

Roland Hysi është bërë baba për herë të parë.

I njohur edhe si Landi i grupit te njohur muzikor, ‘West side family’ ka publikuar një fotografi me foshnjen në krah në rrjetin social Instagram, ku shkruan: “Për momentin nuk ndodhem në shtëpi… Lavdi Zotit.”

Nuk kanë munguar urimet e shumta nga miqtë e tij që e urojnë për foshnjen e porsalindur. Mbetet e paqartë nëse është bërë baba i një vajze apo djali dhe emri me të cilin e ka pagëzuar foshnjen.

Landi është kujdesur gjithmonë që jetën private ta ruajë jashtë syrit të publikut.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *