‘Lash nam’, Anxhela Peristerit i zbërt.hehet fustani dhe ja çfarë ndodhi

0
12

Anxhela Peristeri ka treguar se fundmi ne nje interviste ne media se ka patur dy aksidente në skenë.

Njëherë është rrëzuar nga skena, ndërsa njëherë tjetër tregoi se i ishte zbërthyer fustani në mes të njerëzve

“Lashë nam në mes të gjithë njerëzve”, tregoi ajo.

Unë tani kam parë shumë këngëtarë në skenë që i ndodhin aksidente. Po ty të ka ndodhur ndonjëherë ndonjë aksident në skenë?

Anxhela Peristeri: Po më kanë ndodhur shumë herë aksidente. Njëherë duhet të dilja në skenë, duhet të zbrisja nga shkallët dhe rashë.

Dola në skenë. Njëherë tjetër më është zbërthyer i gjithë fustani në skenë.

Nuk e di si u ktheva nga orkestra që e mbërtheva. Lashë nam në mes të gjithë njerëzve, por s’ka gjë se janë gjëra që kalojnë.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here