Ledjana i tregon të gjitha për Mevlanin/ Mua ai më pëlqeu që kur…

0
13


Gjatë takimit 4 minutësh emocionues të tyre, Ledjana tha e ka pëlqyer Mevlanin që ditën e parë që e ka parë në prapaskenë.
Ledjana: Po hë ca do të thuash. Mevlani: Ti ca do të na thuash.
Ledjana: Të falënderoj për çdo emocion që më ke falur. Ledjana: Ti më intereson, edhe pse të tjerët i vlerësoj shumë.

Mevlani: Nëse ti s’do ta bësh mos e bëj për hir të njerëzve. Ledjana: Të kam treguar edhe anët e mia negative.
Mevlani: Nëse ka mirëkuptim e dashuri në mes realizohet. Ledjana: Do përpiqem të eliminoj egoizmin tim.

Ledjana: Duhet të jesh më serioz dhe t’i lesh shakatë. /7news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here