Lejuan batërdinë/ Kryeministri Rama i paralajmëroi, ‘fshikullohen’ sot 5 zyrtarët, zbulohet arsyeja e rëndë –

Pas paralajmërimit të bujshëm që bëri Kryeministri Rama pak pas marrjes së mandatit të tretë se nuk do lejohet asnjë ndërtim i paligjshëm dhe do ndëshkohen të gjithë ata që kapen në shkelje, 5 inspektorë të Mbrojtjes së Territorit në Sarandë janë pushuar nga puna.

Mësohet se inspektorët, identitetet e të cilëve nuk dihen ende, lejonin ndërtimet pa leje, pa kriter. Inspektorët janë kapur në shkelje në mënyrë të përsëritur.

Ata lejonin ndërtime pa leje në Ksamil, dhe në këmbim merrnin shpërblime nga biznesmenët dhe ta që ndërtonin.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *