Lëkundje e fortë tërmeti në Greqi

Një lëkundje e fortë tërmeti sapo është regjistruar në Greqi.

Epiqendra ishte shumë pranë qytetit të Larissa.

Lëkundja ishte e magnitudës 4.8 të shkallës Rihter.

Nuk dihet ende nëse ka shkaktuar dëme.

Kujtojmë se ditët e fundit Greqia po përjeton tërmete me magnitudë të ngjashme.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *