Loja po behet me e nxehte/ Si kurrë më parë! Atdheu puth Sarën që në takimin e parë

0
113

Gjatë ditës së sotme u transmetua takimi i parë mes Atdheut dhe Sarës e cila është konkurrentja më e re emisionit. Ky takim ishte shumë romantik dhe dhe flirtues ashtu siç Atdheu di të shfaqet në çdo takim. Edhe sot Atdheu dhe Sara u shfaqën shumë të afërt me njëri tjetrin. Për ta bërë takimin sa më intrigues dhe sfidues, ata zgjodhën të bëjnë dhe një lojë ku Sara ishte humbësja. Dhe për këtë Atdheu kishte menduar një dënim si kurrë më parë. Atdheu puthi Sarën dhe kjo nuk nguroi aspak për t’ia kthyer dhe u shfaqën shumë të afërt me njëri-tjetrin ku nuk munguan as prekjet dhe përqafimet e vazhdueshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here