Lule te vetmuara/ Kemal merr lajmin e vd.ekjes se babait tij

0
292

This post has already been read 28 times!

Neser do te ndiqni, Kemal merr lajmin e vde kjes së babait të tij.

Serkan ofron ta ndihmojë Ejlylin për të shpëtuar Mesuden. Sadullahu i blen unazën e fejesës Zehras. Kjo e fundit përfiton dhe zgjedh një unazë të shtrenjtë. Ejlyl përfiton nga mungesa e Kemalit dhe largon Mesuden nga shtëpia.

Serkan vazhdon të bëhet xheloz për afrimitetin e Ejlyl me Atakanin. Songyl ndihmon Ejlylin dhe vendos ta marrë Mesuden në shtëpinë e saj. Zehra nuk e pret aspak mirë këtë.

Kemal rikthehet në shtëpi dhe inatoset kur nuk e gjen Mesuden. Defne vazhdon të vjedhë rroba në dyqane. Meral del në takim me Mertin. Ejlyl përballet me Kemalin dhe ky i fundit e kërcënon se nuk do shpëtojë lehtë prej tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here