Lule te vetmuara/ Meral futet ne burg dhe tenton te vr.ase veten

0
211

This post has already been read 32 times!

Neser do te ndiqni, Serkan i tregon Xhemresë se nëna e tij e dinte për paratë e vje.dhura. Meral futet në b.urg dhe e përjeton shumë keq këtë.

Sakaq, Serkani shkon tek Xhemreja. Kjo e fundit qëndron pranë tij, e dëgjon për çfarë i qan zemra dhe i flet për ta bíndur që të kthéhet në shtëpi. Pas shumë përpjekjeve, Xhemreja arrin ta bindë Serkanin për t’u kthyer në shtëpi.

Nazan kërkon ndihmën e Kemalit pasi i duhet numri i telefonit të Ejlylit për të gjetur Serkanin. Kemal nuk e ndihmon Nazanin por ajo gjen ndihmë nga Byshra.

Xhemre bind Serkanin të kthehet në shtëpi. Songyl zihet me të atin pasi ky i fundit e qorton për marrëdhënien e saj me Gynejin dhe faktin që vjen vonë në shtëpi.

Songyl i tregon se mikesha e saj është futur në burg pas një aksidenti por i ati i kërkon të shkëputet nga mikeshat tani që është larguar nga jetimorja.

Songyl indinjohet kur dëgjon të atin. Ky i fundit tenton t’i gjuajë të bijës. Meral tenton të vr.asë veten në bu.rg por ndalon kur kujton të ëmën. Mert zgjohet nga koma. Mesude fillon të përmirësohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here