Një tërmet me madhësi 4.1 tronditi rajonin e Arvinë Heraklion, Krete, të martën pasdite.

Sipas Institutit Gjeodinamik, tërmeti kishte një thellësi fokale prej 5 km dhe u ndie në shumicën e zonave të prefekturës së Heraklionit.

Deri më tani nuk ka asnjë informacion për lëndime ose dëme.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here