Juli dhe Aristela kanë patur takimin e tyre ku dukeshin më të afërt.
Në studio, Juli deklaroi se është pak xheloz për Aristelën dhe për këtë iu referua takimit që ajo pati me Princin.
Ndërsa më pas nisën debatet mes vajzave në studio se Aristela i tha se nuk Juli nuk iu duk entuziast në takimin 4 minutësh me Olën…/korrieri

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here