Masakra në Velipojë për shezlonge, qeveria akoma nuk ka ndarë lejet për shfrytëzimin e plazhit –Hapësira për shezlonget në plazhe u mori jetën 4 personave dhe pla.gosi 2 të tjerë, orët e para të mëngjesit të sotëm në Velipojë.

Familja Ferracaku dhe Gocaj ishin pronarë të dy hoteleve pranë njëri-tjetrit dhe mos ndarja e hapësirës së plazhit, ka çuar konfliktin mes tyre deri në ngjarjen e rëndë.

Ndërkohë, mësohet se zyrtarisht në Velipojë ka vetëm 1 kontratë lidhur për plazhin sa i përket shezlongeve.

Po edhe pse sezoni turistik ka filluar tashmë, situata shfaqet kaotike pasi këtë vit nuk janë ndarë akoma lejet për hapësirat për shfrytëzimin e plazhit.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *