Një ndryshim drastik do të ndodhë me motin gjatë fundjavës. Moti i keq që ka “pushtuar” Europën perëndimore do të transferohet edhe në pjesën ballkanike, ku Shqipëria do të jetë një nga vendet që do të preket nga rrebeshet e shiut.

Të shtunën dhe të dielën rënia e temperaturave do të jetë e ndjeshme ndërsa priten edhe shtrëngata të vazhdueshme.

Sipas mediave greke ky është fenomeni i “liqenit të ftohtë”, i cili shkaktoi përmbytjet në Gjermani dhe Belgjikë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here