Komiteti teknik i Ekspertëve ka njoftuar masat e reja.

Është hequr karantina për personat që hyjnë në Shqipëri nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut.

Gjithashtu janë hapur auditorët për Universitetet, për konsultime dhe provimet.

Oraret e lëvizjes dhe maska e detyrueshme në ambientet e jashtme dhe të brendshme mbeten ende në fuqi.

Ministja Manastirliu theksoi se masat do të rishiten nisur nga indikatorët e pandemisë në vend.

Ajo bëri thirrje për kujdes dhe durim, ndërsa plani i vaksinimit vazhdon dhe pandemia ende nuk e ka një fund.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here