Komiteti Teknik i Ekspertëve u mblodh sot për situatën e epidemisë dhe masat AntiCovid.

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu bëri të ditur se nuk do të ndryshojë ora policore. Ajo bëri të ditur se do të hiqet karantina 14 ditore për personat që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut. Ndërsa për kthimin e studentëve në auditorë u shpreh se do të bëhet sipas një protokolli të caktuar.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here