Mbushja e spitaleve Covid në vend, shqiptarët gjejnë zgjidhjen e çuditshme, dynden drejt…

0
460

Dhjetëra qytetarë nga Shqipëria kanë zgjedhur të kurohen kundër Covid-19 në spitalin e Prizrenit, teksa shtretërit në 4 spitalet Covid ne Tirane janë ezauruar dhe spitalet rajonale janë hapur për të trajtuar pacientët që vuajnë nga koronavirusi.


Familjarët e këtyre pacientëve që kanë zgjedhur Kosovën për t’u kuruar kanë deklaruar së spitalet në Shqipëri nuk kanë siguri, duke shtuar se shërbimi është i dobët.

Ata gjithashtu tregojnë se doktorët në spitalin e Prizrenit nuk i kanë kërkuar asnjëherë para, dhe madje nuk i pranojnë kur këta kërkojnë t’i japin.


“Asnjëherë nuk na kanë kërkuar para. Edhe nëse duam t’u japim diçka nuk i marrin. Në Shqipëri shërbimi është i dobët dhe nuk ka siguri. Këtu mjekët nuk na kërkojnë para.,” tregojnë familjarët e pacientëve shqiptarë që po trajtohen në Prizren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here